Masal Oku

Wiki Article



Kurt herif hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda evetşamakta olan bir aldanmaz koca varmış. Kurt herif herkesten ırak yaşamakta ve insanların ona dokunca vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı tarafından lanetlenen aldanmaz herif bir zaman…

Masallar halk tarafından yaratılan, kuşaktan kuşağa mevrut ve normalyüzeyü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanılamamlanabilir. Kategorimizde en pop ve şatır masallar makam almaktadır. Masallar genel olarak aba ve moruk tarafından çocukların uyuması karınin okunur.

Bir varmış bir yokmuş, önceki dem süresince kalbur saman içinde ormanın birinde yaşayan evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Özellikle şartlar ve durumlar ne olursa olsun kişilerin çok birer insanoğlu olarak kalmaya devam etmesi gerektiği, nefret kabil duygular namına sevginin arazi almasının gerektiğini anlatmaktadır.

Ilk mevsim içinde kalbur saman içre develer tellal pireler perukar iken kırkbir taliı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta şanlı bir krallık varmış. Bu yavuz krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana yakın bir kızı…

Kuş baştan ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve kaçmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş yine içinsına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese dönüşmüş.

Dikkate kızılınmayan sivrisinek milimi milimine sinirlenmiş. Kendini kral zanneden arslanın ne kanadı var ki uçabilsin ne de iğnesi var ki bana karşı harpabilsin,

Keloğlan masalları içinde önem düz asıl tabiat keloğlan olmaktadır. Türk mitolojisinde, masal ve fıkralara bahis olmuş bir saçsız masal erı olan keloğlan ve rüfekaının esasen geçen vakalar bu masallarda anlatılmaktadır.

masallar

Bir varmış bir yokmuş, önceki dem içinde kalbur saman süresince ormanın birinde yaşayan yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Bir varmış bir yokmuş ilk mevsim derunin de kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde canlı…

Voltaire temelde Fransız piyango sistemindeki etsiz noktalar ara buluculığı ile piyango tutturmak kucakin Matematikçi Charles Marie bile la Condamine ve tanılamadığı 11 arkadaşı ile yan yana piyango oynamıştır. Evetşanmış ilginç yaşam hikayeleri ortada bu hikayede adını kesif sık duyurmaktadır.

Prensese aşık olan Keloğlan ona buluşmak kucakin bilimci Dede’nin namına söylediklerini yaratıcı Keloğlan’ın başından güzeşte olayları iş edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Keloğlan masalları 2. masal olarak zıtmıza çıdem Kayıkçı Keloğlan Masalı içinde Keloğlanın padişahın oğlu ile vaziyet bileğdavranışmesini laf edinmektedir.

Kısa masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika konular ile masallar çocukların hülya dünyalarını da yeniden yeşertmeye devam ediyor. Kesik masal mevzularına denetlemeldığı saat onlardan biri olarak şirin Sinekyer almaktadır. Türki masalları içerisinde makam düzlük Sıcacık Sinek konusuna geldiğimiz dem tüm doğada gezinen insanoğluın tepesine konan, yiyeceklerine mahrem gizli muhacim bir sinek varmış. Günlerden bir zaman dü arkadaş gezinirken bir taraftan da ellerinde elma yiyerek mevzuşuyormuş.

Genç yakışıklı ile kızın saat geçirmelerine mezuniyet vermiş. Müşterek hariçya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Hemen Değirmencide teşhismış olduğu rüfekaına salık vererek halıyı dü taraftan kaldırmalarını lüzum. İki arkadaşı da yanlarına geldiği kabilinden her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı imdi alışılagelen bir halı değilmiş. Onun adı çıktı uçan halı olmuş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page