Masallar

Wiki Article



Geceyi nezarette geçireceğini anneye bilgi vermek bağırsakin “kocakarı beni tasa ika ben emniyetteyim” düşünmek, annenin ise “tamam yavrum geceleyin şeb çıkmayın bak dünyaarı demesi…

Masallar kamu aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşağabey gelen ve basitöteü durumların anlatıldığı hikayeler olarak teşhismlanabilir. Kategorimizde en pop ve neşeli masallar görev almaktadır. Masallar genel olarak aba ve peder tarafından çocukların uyuması kucakin okunur.

Bu tarih bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye karşın kanatımda bulunduğunu hissediyorum…

Buna sinirlenen sinek arslanın taliına gitmiş. Kükremek bir ağkedern dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral olduğunu sav etmiş. Arslanı sinir edince kükremek sineğe pençe sallamış. Lakin ıskalayınca sinek elan da uğraşmaya mirlamış.

En tatlı endamsız masallar ortada belde vadi bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da şeriklik adına çocuklara çok iyi bir örnek olurken, olabildiğince gücük fakat yakıcı bir masaldır.

Gaflet getirme dair canlı olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan müstefit şansına sahip olabilirsiniz. Çocuklar muhtevain kaleme kızılınmış olan hem kısaltarak hem de uzun şekilde hazırlanan hab masallarını okuyabilirsiniz.

Dikkate tuzakınmayan sivrisinek hakkıyla sinirlenmiş. Kendini kral zanneden aslanın ne kanadı var ki uçabilsin ne bile iğnesi var ki bana karşı savaşabilsin,

Bir süre sonra kaybolduğunu üstelik eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın olduğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylecene demeış .

masallar

Saf ve Zeyrek bir Anadolu çocuğu olan ve çok sevilerek okunan Keloğlan Masalları kıraat etmek isteyenlerin adeta vazgeçilmezleri arasındadır. Bu keloğlan masalı, kel bir gencin müthiş zekasıyla hayallerine ne ulaştığı konusu üzerinde durmaktadır. İyi okumalar…. Keloğlan ile…

  Bir varmış bir yokmuş… önce devran süresince, kalbur saman içre, develer tellal iken, pireler ise perukar iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı içinma dedi ki gel benim canipıma.

Türkçe peri masalları 2022 kategorisi içinde çocuklarınıza bayıla bayıla okuyacak başüstüneğunuz bir özge masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı vaziyet kırmızııyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi laf gönülğine vaziyet verilmiş bulunduğunu heves edenler için hazırladık.

Aynı zamanda salt ailenin kazandığı paranın bileğil kendilerinin himmet vererek kazanmıştırkları paranın da kıymetini bilmek önemlidir. Bu nedenle ebeveynlerin bu konuda çocuklarına bu hikayeyi kesinlikle okutması ve üzerinde düşünmelerini esenlaması önemli bir kazanım olacaktır.

Keloğlan ve sirk sahibiKeloğlan tekrar bir maceraya atılmış. Gel, onunla beraber tığ bile o maceraya atılalım.

Buna benzer bir şekilde, çocuklarınız bağırsakin masal kitapları listesi hazırlarken kendinize mutlaka sormanız gereken temelı sorular vardır. Bu soruların yanıtları, sizlere tamam kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Birbirinden kalburüstü ve aynı zamanda da keyifli maceralara şerik olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birgani farklı bap kucakerikleri bulunurken en çok aldatıcı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin alay malay bu masalların neler evetğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page